Coaching en advies

Met kracht, kleur en karakter!

Wie is Bianka?

Mijn naam is Bianka Mulders, geboren en getogen in Venray. Ik ben getrouwd en we hebben een dochter. Voor mij zijn familie en vrienden erg belangrijk en is muziek onmisbaar in mijn leven.


Ooit ben ik begonnen als creatief therapeut waar ik vooral individuele behandeling en coaching heb gegeven. Hierin stond het proces én de fase waarin de individu zich bevond centraal. Het doel was hen op weg helpen zodat zij hun pad verder konden bewandelen. Daarna heb ik mij, vanuit mijn functie als manager in de zorg, vooral gericht op de teams, de dynamieken en de processen van deze teams. Het mooiste van mijn eigen treinreis is dat ik bovengenoemde fases in mijn leven nodig had om te ontdekken waar mijn kracht, talent en kwaliteiten lagen. Namelijk deze twee elementen samenvoegen tot daar waar ik gekomen ben en uiteindelijk heeft geleid tot mijn eigen onderneming: 'Bij Bianka'.


Wat doet Bianka?

Ik ben sinds een aantal jaren ontwikkelcoach en heb mij gespecialiseerd in individuele- en teamcoaching. Bij mij ben je aan het juiste adres voor zowel coaching, advisering en een kritische blik op groepsdynamiek en de individuen binnen dit team alsmede persoonlijke vraagstukken waar jij in je privéleven tegenaan loopt.


Ik kom graag tot de kern, draai niet om zaken heen en zorg dat jullie als collega's écht verder komen of dat jij op je individuele reis verder kunt. Lees hieronder wat mijn werkwijze en kernwaarden zijn en wat BijBianka kenmerkt. Past dit bij jou, of bij jullie organisatie? Laten we dan in contact komen.

Kracht

Openheid en eerlijkheid kunnen soms pittig zijn. Maar door kritisch naar jezelf, je collega's en jullie groepsdynamiek te kijken, kom je verder. Krachtige stappen zetten, dat is waar het in mijn ogen om draait. Door mijn observerende kijk, het proces voor ogen te hebben stel ik de juiste vragen die aanzetten tot verder denken.

Kleur

Ieder heeft zijn eigen kleur: de een schijnt fel en de ander vormt de basis. Door de kleuren te mixen en hierbij te kijken naar balans, ontstaan de mooie tinten. Ik draag een kleur die inspireert, maar ook een die ruimte biedt om te vertragen en warmte te bieden die ondersteunt in het proces.

Karakter

Mijn karakter is mijn kracht. Ik heb een kleurrijk karakter en hiervan maak ik ook gebruik binnen mijn coachingsessies. Ik bied ademruimte, hou van een vleugje humor en luchtigheid, werk vanuit verbinding en begeleid de reis en het pad die jij of jullie team bewandelt.

Mijn visie

Mijn visie is dat de kwaliteit en professionaliteit van organisaties wordt bepaald door de kwaliteiten van de mensen die er werken. Ik zie het als een uitdaging om samen met management en professionals deze kwaliteiten te ontdekken, en een omgeving te creëren waarin deze kwaliteiten zo goed mogelijk tot hun recht komen. Op zoek naar een optimale samenwerking en verbinding van persoonlijke waarden en de waarden van de organisatie om vanuit autonomie te kunnen groeien. De werkomgeving wordt als effectieve leerplek benut.

Daarnaast heeft iedereen het recht een eigen reis te maken. Deze reis duurt zolang als het nodig is. Ik ben van mening dat wanneer je er aan toe bent en openstaat voor je eigen ontwikkeling, je eigen proces en wilt groeien je dit proces ook aan kunt gaan. Ik bied begeleiding en ondersteuning om mee te gaan met deze reis om vanuit verbinding je hobbels onder ogen te komen en ze aan te gaan.


In 2023 wil ik me onder andere focussen op:

  • Mijn pad verder volgen in het doen waar ik heel blij van word;
  • Ik hoop mensen te ontmoeten die op mijn pad komen en vanuit verbinding mee te mogen gaan in de processen van de ander;
  • Mooie opdrachten binnenhalen, nieuwe organisaties leren kennen.

Maar ik heb ook een heel duidelijk doel voor mezelf, namelijk: Genieten van mijn successen en vooral blijven geloven in mezelf!

"Bij Bianka spreekt aan, spreekt tot de verbeelding en durft uit te spreken. Bij Bianka ben je aan het juiste adres voor antwoorden, adviezen en ademruimte. Bianka helpt je het antwoord vinden in jezelf."